vakantie

De afgelopen maanden werd ons leven vooral gevuld met operaties en chemokuren. Een periode waarin we verrast werden met heel veel steun van mensen om ons heen in allerlei vormen. Deze blog was een manier om mensen op de hoogte te houden van het wel en wee in algemenere zin.
Eind juni heb ik de chemo cyclus mogen afsluiten en momenteel ben ik bezig mijn lijf te laten bijkomen van alle aanslagen die erop gepleegd zijn. Veel wandelen, gezond en lekker eten, rustig aan en leuke dingen doen. En net als na de vorige kuren ben ik verwonderd over de herstelkracht van mijn lijf. Ik neem de tijd en we gaan genieten van de zomerperiode, hopelijk met iets meer zon dan de afgelopen weken. En zoals het nu voelt pak ik in de loop van augustus de KinderKracht draad weer verder op. Dat gaat niet meteen voluit, maar stapje voor stapje breid ik uit.
Ik wil iedereen langs deze weg bedanken voor alle lieve kaartjes en mails die ik heb gekregen. En ik hoop dat ik op deze plek nog lang mag blijven schrijven over leuke dingen die mij verrassen of verwonderen. Iedereen die dit leest wens ik een heerlijke zomer toe en een goed begin van het nieuwe schooljaar.

Dank jullie wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Scroll naar top