Ervaringen

Lieve Tina,
Je hebt me heel goed geholpen, het gaat een stuk beter en ik wed dat je nog veel meer kinderen kan helpen en ik heb ook hele leuke spelletjes gedaan met je en ik ga je heel erg missen

Doordat wij kleine stappen gemaakt hebben die voor mijn gevoel binnen mijn comfortzone lagen hebben we daardoor samen één grote stap gezet. Dat heeft mij heel erg geholpen!”

Wat ontzettend leuk om je weer te zien afgelopen vrijdag! Gek genoeg was je laatst al een keer door m’n gedachten geschoten, dat ik je echt weer eens een keer moest mailen om te laten weten hoe het met me gaat en natuurlijk om te weten te komen hoe het met jou gaat! Ik zit sindsdien eigenlijk heerlijk in m’n vel. Natuurlijk altijd nog wel onzekerheden hier en daar, maar jij hebt me in laten zien dat je je denken kunt sturen. Dit heeft mij vervolgens weer doen realiseren dat ik een veel leuker persoon ben als ik me over die onzekerheden allemaal wat minder druk maak. Net als ieder ander mag ik tenslotte ook gewoon blij zijn met mezelf.

Ik heb goed nieuws over L. Vorige week heb ik een gesprek met zijn meester gehad en het gaat erg goed op school. Zijn cijfers zijn enorm verbeterd ten opzichte van het begin van het schooljaar, maar nog belangrijker, hij zit lekker in zijn vel op school. Nogmaals bedankt dat je hem en ons op het goede spoor hebt gezet.

Hoi Tina, het gaat super goed op school ik heb super veel lol op school en hele leuke vriendinnen we doen heel veel leuke dingen samen En ik had een goed rapport nog heeeeeeel erg bedankt

Hoi ik ben Mijke ik ben bij Tina geweest omdat er veel veranderingen waren. Ik voelde me niet fijn. Ik moest soms huilen daarom ging ik naar Tina het was heel leuk ze heeft heel erg geholpen. Toen ik niet meer naar Tina hoefde ging ik toevallig naar een andere school. Dat was een grote verandering. En raad eens moest ik huilen of niet?!

Wil je even laten weten dat het heel goed gaat. Hij zit lekker in zijn vel en op school draait hij heerlijk mee. Slapen gaat ook stukken beter en gedachtes kan hij nu zelf veel beter een plekje geven zonder ons daarbij altijd nodig te hebben! Dank voor je gesprekken met hem en dat je deuren hebt geopend zodat hij zich beter kan uiten.

Ik had de mogelijkheid hem te vragen of hij (nog steeds) wordt gepest. Hij vertelde dat dat niet meer zo is, ‘ik ga er niet meer op in en sta gewoon stevig op mijn benen’. Hij vertelde erbij: dit doe ik sinds ik bij Tina op cursus ben geweest, thuis merken jullie er misschien weinig van maar op school heb ik er veel aan.

Bijzonder, dat is een woord dat ik je ook graag wil schrijven. Bijzonder vind ik de manier waarop je Christine hebt begeleid! Jij hebt gezien wie ze is. Dat heeft haar zeker geholpen, sterker gemaakt. Bijzonder vond ik de ontmoeting met jou bij ons thuis. Waarom kan ik je niet goed uitleggen, misschien het gevoel dat dingen meer op z’n plek vielen. En jouw hartelijkheid en helderheid waren uitnodigend.

Bijzonder, dat is een woord dat ik je ook graag wil schrijven. Bijzonder vind ik de manier waarop je Christine hebt begeleid! Jij hebt gezien wie ze is. Dat heeft haar zeker geholpen, sterker gemaakt. Bijzonder vond ik de ontmoeting met jou bij ons thuis. Waarom kan ik je niet goed uitleggen, misschien het gevoel dat dingen meer op z’n plek vielen. En jouw hartelijkheid en helderheid waren uitnodigend.

Tina, toen ik bij je kwam had ik on-positieve gedachten en dat wou ik weg hebben.Jij zou me daar bij helpen. Je leerde me de boomoefening. Ik kom daarmee echt tot rust en dat vind ik fijn. Ik heb het leuk bij jou gehad.

Tina, ik mis je. Ik vond het heel leuk bij je. het gaat veel beter. Ik ben zelfverzekerd. Ik kan aan je denken door de tekening en de dolfijn. Ik vind het leuk dat mijn boomtekening op jouw site staat.

Beste Tina, hartstikke bedankt voor de hulp en adviezen die je onze Caitlin geboden hebt. Ze is van een gestresste, onzekere tiener in een (soms wat te) relaxte en assertieve puber veranderd.

Begin van het schooljaar waren de pestjongens van school, maar kwamen er 3 nieuwe jongens in de klas. Met 2 daarvan botste het met de hele klas, dus ook met Mark. Maar hij verweerde zich bijzonder goed!!!!
 Zo goed… dat die 2 jongens zelfs bang werden van Mark! Ja echt waar. Kortom… het is allemaal heel positief geweest! Mark is een vrolijke en zelfverzekerde jongen, komt goed voor zich zelf op.
 Hij komt er wel!!! Lieve groeten van ons!

Hier even een berichtje van ons. Het gaat super goed met manon . Ondanks pittige tijden kan manon de situaties super goed aan. Het leuke is dat ze er nog altijd aan werkt. En ook al vind de omgeving het soms niet zo leuk dat manon assertiever is, ik vind het geweldig dat ze nu zo stevig in haar schoenen staat. Ze kan de wereld zo een stuk beter aan. Ik ben dan ook dagelijks dankbaar dat ze bij jouw terecht kon. En heb je ook al bij verschillende mensen aanbevolen. Een hele blije groet,

Lieve Tina, graag wil ik je hartstikke bedanken voor jouw hulp. Door de oefeningen die we samen gedaan hebben voel ik me zekerder bij mijn vrienden en voor mijn toetsen. Mijn cijfers zijn ondertussen ook verbeterd. Ook thuis met mijn ouders is het een stuk gezelliger dankzij jouw bemiddeling. Het is fijn om te weten dat ik je altijd kan bellen als er weer wat is.

Hoi Tina, Bij deze wil wij je heel erg bedanken, voor alles wat je voor Joost hebt gedaan, we zien duidelijk verbetering. Joost voelt zich ook meer zelf verzekerd, en dat gevoel heb jij hem gegeven, super Tina. Dat neemt niet weg dat er ook nog valkuilen zijn, zoals gisteren met mijn verjaardag. Dit blijft moeilijk voor hem, en dat weten we nu ook, alleen om dat in goede banen te leiden is voor ons ook nog zoeken. Ook heel fijn dat je bij het gesprek op school wilde komen, we hebben ons erg gesteund gevoeld door jou. Dank je wel hiervoor.

Het gaat eigenlijk heel goed. Hij is veel kalmer, zelfverzekerder en zit goed in zijn vel. Het lukt veel beter om met hem te praten als er iets is. Het gaat nog wel eens fout (ruzie met andere kinderen op school, onredelijk boos worden) maar veel minder vaak en minder heftig dan voorheen. Hij kan er ook beter over praten. Soms ben ik even bang dat hij een terugval heeft, maar eigenlijk duurt dat dan heel kort en herpakt hij zich heel snel daarna weer. Hij heeft veel geleerd! Jij hebt er een grote rol in gespeeld dat het nu veel beter gaat en daar ben ik dan ook heel blij mee!

Eindelijk neem ik even de tijd om je te mailen. Afgelopen week kreeg ons lieve meisje haar rapport. Vorig jaar om deze tijd hadden wij een ongelukkig meisje, met gezondheidsklachten, veel buikpijn en een heel slecht rapport. Het ging natuurlijk niet om dat rapport, maar een duidelijk signaal dat het op alle vlakken niet goed met haar ging. Uiteraard wisten we dit jaar dat het rapport er weer aankwam. Ik vertelde haar dat dat rapport mij gestolen kon worden, ik zie namelijk een gelukkig, blij, gezond meisje, die lekker in haar kleine velletje zit. Ze lacht veel, plezier heeft, naar school huppelt en het liefst iedere minuut van de dag leest (nou ja, of televisie/ipad kijkt :)). En ik benadruk nogmaals richting haar dat dat voor ons het allerbelangrijkste is, en niet een rapport. Zij reageerde, tot mijn ontroering, vol zelfvertrouwen: mama, zei ze, dat rapport is gewoon heel goed, want het gaat gewoon heel goed met mij op school. Ik dacht aan een jaar geleden, een kindje zonder zelfvertrouwen, haar grenzen niet aan kunnen geven en niet altijd kunnen uiten wat haar dwars zat. Ik wil het graag met je delen, omdat ik denk dat jij een hele grote rol hebt gespeeld in het teruggeven van haar zelfvertrouwen, of misschien het aanboren wat er in zit. Ik ben dus niet alleen heel trots op haar, maar ook op jou. Ik vond het belangrijk om je dat nog even te laten weten. Overigens was dat rapport meer dan goed. Ze scoorde op alles een g, het hoogst haalbare. Dus haar inschatting was volledig juist. Onze wegen kruisen vast nogmaals, het kinderleven is vol hobbels, en ouders zijn is toch wel een waanzinnig complexe klus. Mochten we vastlopen, dan weten we je graag weer te vinden.

Scroll naar boven
Scroll naar top